Преминахме успешно сертифициране EN-71

Преминахме успешно сертифициране EN-71

Ние от KAID създаваме нашите мебели с голяма любов и взискателност, защото знаем, че важността на безопасността е от изключително значение при детските мебели. Използваните от нас ресурси са напълно безвредни, а дизайна на мебелите напълно подходящ за малки деца. 

За да гарантираме това нашите продукти преминаха през серия от изпитвания. Всички вложени материали успешно преминаха тестове по БДС EN 71–3. В производството на мебели KAID влагаме материали, които:

◾ не отделят вредни химични елементи;

◾ нямат наличие на формалдехид;

◾ използваните мастила притежават Greenguard Gold Certificate

И разбира се, всички наши мебели отговарят на приложимите стандарти за безопасност, за да сме сигурни, че са надеждни за използване и игра от деца. T.e нямат опасни остри ръбове и върхове, стабилни са и издържат на голямо товарене.

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още