Преход от бебешка кошара към детско легло

Преход от бебешка кошара към детско легло

Неизбежен е моментът на преход от бебешката кошара към детско легло. Кога трябва да бъде направен този преход? Нашия съвет е да се водите по детето, а ние сме тук за да направим този преход максимално лесен и приятен за вас и малките откриватели. Създаваме леглата с внимание и любов към най-малките деца, защото самите ние първо поставяме опита ни като родители.

 

Всяко дете е различно само по себе си. Някои с лекота приемат тази промяна, докато други имат трудности. Тази стъпка обикновено се случва, когато детето е на възраст между 1,5г и 3,5г. 

 

Когато децата спят в бебешка кошара, техните движения и зрение са ограничени, ограничавайки техните преживявания. Преместването в детско легло им предоставя голямо поле на изява и свобода на движенията, защото не са ограничени от решетки. За това и леглата ниско на пода са изключително подходящо решение. Те са по-безопасния вариант, блогадарение на малката височина, коята имат. Децата спокойно могат да взаимодействат с околната среда, да лягат и стават от леглото без да изпитват нужда от помощ. А, родителите ще бъдат спокойни, че детето е в безопасност т.е. няма риск да падне от високо и да се нарани. 

 

Поговорете с детето си, ракажете му, развълнувайте го, накарайте го да се почувства, че вече е голям. Вземето го със себе си, когато купувате “новото” легло, или купете му чаршафчета на любимите герои. Прекарайте време заедно на детското легло, докато се почувства комфортно.

 

Първоначално докато свикнат с тази “промяна” децата може да се търкалят от леглото на килима или обратно. Това не трябва да ви притеснява, защото както добре знаем децата изследват заобикалящия ги свят под формата на игри. Всяко ново нещо, различно от ежедневието на което са свикнали създава в тях много емоции, за това можем да кажем, че това е един естествен процес от периода на адаптация към “новото”.

 

За вичко е необходимо много търпение, промяната рано или късно става!Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още