Подарък за първи рожден ден - идеи от KAID

Подарък за първи рожден ден - идеи от KAID

И ето, че измина 1 година от раждането на вашето дете. Първият рожден ден е изпълнен с много вълнение и емоции, не само защото сте оцелели през първата година на родителствотор, а децата са направили първата си обиколка около Слъцето, виждате как от онова малко бебе са се превърнали в истиснки хора . Кой прави своите първи стъпки, кой казва първите си думи, започват да се развиват като отделна личност попивайки всяка информация. 

Изборът на подарък за едногодишно дете е гореща и вълнуваща тема за всички, която може да е трудна задача. Стремим се да изберем перфектния подарък, който ще му помогне да учи, да се занимава и да го кара да се забавлява, и всичко това в едно. 

В следващите редове, ще Ви представим няколко идеи, които биха били полезни:

  1. Стол с място за книжки - столчето с място за книжки ще стане любимо попълнение, за малки и големи, особенно за любителите на книжки. Ще има къде да поддреждате най- четените книжки, а с фигурките на животни ще падне голяма забава. 
  2. Комплект масичка със столче - около годинката си децата стават по-бурни и енергични, отказват да стоят на столче за хранене. С покупката на маса и столче им осигурявяте тяхното специално мято за игра и хранене, същевременно насърчавате тяхната независимост и чувство за отговорност.
  3. Легло - периодът около годинката е подходящ за прехода от бебешката кошара към детско легло. Когато децата спят в бебешка кошара, техните движения и зрение са ограничени, преместването в детско легло им предоставя голямо поле на изява и свобода на движенията, защото не са ограничени от решетки. Допитайте се предварително към родителите, защото това би бил един изключително практичен и ползотворен подарък. 
  4. Играчка за дърпане или бутане - страхотен подарък, които ще насърчи  детето Ви да ходи или движи, докато го бута или дърпа. Спомагат за развинието на двигателните  умения, като координация, сила и баланс, докато се забавляват. Има най-различни разновидности, като някой имат вградени сортери, лабиринти, които ще ги заинтригуват още повече.
  5. Дървени кубчета или дървена релси с влакчета - дълготрайни играчки, не само защото са дървени, но чрез тях децата се учат на форми, да съпоставят цветове. Спомагат за координацията между ръцете и очите, а докато ги подреждат развихрят въображението си, като ги разместват както им хрумне. 

Може да разгледате страницата на нашите приятели от TreeHouse, където предлагат голямо разнообразие от висококачествени дървени играчки и подбрани книжки.

 

Това са съвсем малка част от идеите за подарък, за първи рожден ден. Няма точен отговор на въпроса “Кой е най-подходящия”, защото всяко дете е различно, и всяко дете има различни интереси. Както споменахме по-горе, за това е трудна, но не и невъзможна задача.

Надяваме се да сме били полезни! :)

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още