Подарък за първи рожден ден - идеи от KAID

Подарък за първи рожден ден - идеи от KAID

1 година от раждането на вашето дете!

Първият рожден ден е изпълнен с много вълнение и емоции, не само защото сте оцелели през първата година на родителството, децата са направили първата си обиколка около слънцето. Виждате как от малко бебе вече въбоще не е толкова малко човече. Кой прави своите първи стъпки, кой казва първите си думи. Започват да се развиват като отделна личност попивайки всяка информация около тях.

Избора на подарък за едногодишно дете е гореща и вълнуваща тема за всички, която може да е трудна задача. Стремим се да изберем перфектния подарък, който ще му помогне да учи, да се занимава и да го кара да се забавлява, и всичко това в едно. 

В следващите редове, ще Ви представим няколко идеи, които биха били полезни:

  1. Стол с място за книжки - столчето с място за книжки ще стане любимо попълнение, за малки и големи, особено за любителите на книжки. Ще има къде да подреждате най- четените книжки, а с фигурките на животни ще бъде голямо забавление. 
  2. Комплект масичка със столче - около годинката си децата стават по-бурни и енергични, отказват да стоят на стола за хранене. С покупката на маса и столче им осигурявяте тяхното специално мято за игра и хранене, същевременно насърчавате тяхната независимост и чувство за отговорност.
  3. Легло - периодът около годинката е подходящ за прехода от бебешката кошара към детско легло. Когато децата спят в бебешка кошара, техните движения и зрение са ограничени, преместването в детско легло им предоставя голямо поле на изява и свобода на движенията, защото не са ограничени от решетки. Допитайте се предварително към родителите, защото това би бил един изключително практичен и ползотворен подарък. 
  4. Играчка за дърпане или бутане - страхотен подарък, които ще насърчи  детето да ходи или движи, докато го бута или дърпа. Спомагат за развинието на двигателните  умения, като координация, сила и баланс, докато се забавляват. Има най-различни разновидности, като някои имат вградени сортери, лабиринти, които ще ги заинтригуват още повече.
  5. Дървени кубчета - дълготрайни играчки, не само защото са дървени, но чрез тях децата се учат на форми, да съпоставят цветове. Спомагат за координацията между ръцете и очите, а докато ги подреждат развихрят въображението си, размествайки ги така, както им хрумне. 

Може да разгледате страницата на нашите приятели от TreeHouse, където предлагат голямо разнообразие от висококачествени дървени играчки и подбрани книжки.

Това са съвсем малка част от идеите за подарък подходящи за първи рожден ден. Няма точен отговор на въпроса “Кой е най-подходящия”, защото всяко дете е различно, и всяко дете има различни интереси. Както споменахме по-горе, затова е трудна, но не и невъзможна задача.

Надяваме се да сме били полезни! :)

Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още