Първо международно изложение Kind&Jugend за KAID

Първо международно изложение Kind&Jugend за KAID

KAID приключи успешно участието си на Kind & Jugend, най-голямото изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе от 7 до 9 септември в Кьолн, Германия тази година.

Участието на KAID в Kind & Jugend 2023 е важна стъпка за компанията. Това е първият път, в който KAID излага продуктите си на международно търговско изложение, и е доказателство за ангажимента на компанията да разшири обхвата си на глобално ниво.

Изложихме широка гама от детски мебели, включително легла и разтегателни легла, столове, маси и място за съхранение. Мебелите на KAID бяха добре приети от посетителите на изложението, които похвалиха минималистичния дизайн, високото качество и фокуса върху безопасността.

Още веднъж искаме да благодарим на всички наши посетители, които отделиха време да ни посетят. Беше удоволствие за нас да се срещнем и да се опознаем, както и да обменим опит. Вълнуваме се да продължим глобалната си експанзия, за да донесем спокойствие и щастие в детския свят.

Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още