KAID спечели SIT Furniture Design Award 2023

KAID спечели SIT Furniture Design Award 2023

Развълнувани сме да споделим с Вас, че детски мебели KAID спечели престижна награда на тазгодишното издание на SIT Furniture Design Award. Ежегодно конкурсът отличава международни дизайнери, които демонстрират изключителни умения в създаването им. 

 

От самото начало на основаването на марката KAID се стараем да създадем непреходни продукти, които максимално да отговарят на потребностите на децата. От проектирането до изработването на всеки един наш продукт стои прекрасен екип от хора, които работят неуморно и упорито, за да можем да гарантираме, че всяка една наша мебел е не само естетически красива, но също така функционална и издръжлива.

 

Тази награда е огромна чест и признание за усилията и отдадеността, която нашия екип влага в работата вярвайки в поставената ни  цел - да доставяме ежедневно щастие и спокойствие в детския свят.

 

Ще работим така и за напред, разширявайки нашето портфолио с продукти от естествени материали. 

 

Благодарни сме на журито на SIT, както и на всички последователи, които избират мебели KAID да бъдат част от уюта на дома, създаден за вашите деца. Това значи много за нас!

 

 

Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още