Очаквайте KAID на изложението Бебемания 2022

Очаквайте KAID на изложението Бебемания 2022

Очакваме Ви на Бебемания 2022, където ще имате възможността да видите и закупите на място от нашите най-предпочитани продукти.  Подготвили сме специални изненади и цени специално за дните на изложението. За нас ще бъде истинско удоволствие да се срещнем на живо, защото срещите с Вас са много вълнуващи и вдъхновяващи. Ще обменим опит, ще чуем вашите желания, за да създадем един по-добър и безопасен детски свят, заедно.

Откриваме съвсем леко завесата, като и тази година сме Ви приготвили нови попълнения за обзавеждането на мечтаната детска стая, които ще бъдат показани за първи път. Знаете обичаме да представим мебелите първо пред Вас, за да получим реална оценка за тях. Вашето мнение е изключително важно за нас!

За повече подробности заповядайте на изложението “Бебемания”, което ще се състои от 21–23 октомври в Интер Експо Център, гр. София. Ще ни намерите в зала 1, щанд C8

 

 

Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още