Изложение Бебемания 2020

Изложение Бебемания 2020

Най-често чувахме: Здравейте, много хубави мебели! Но, защо не сме ви виждали досега?

 

Да, никой не ни беше виждал преди 23.10.2020, защото направихме нашия дебют на изложението Бебемания в ИЕЦ София. 

 

Държахме като съвсем нов бранд и производител на детски мебели да се представим пред вас първо на живо. По- реален контакт и възможност за създаване на истинско впечатление от това да видиш дадено нещо с очите си, да го усетиш с ръцете си - все още няма. Целта ни беше да съберем реални впечатление, да усетим дали сме постигнали магията в продуктите. 

 

Смело може да потвърдим, че отзивите бяха невероятни, за което благодарим на вас. Благодарим, че ни оценихте подобаващо и видяхте не само с очи, а и със сърце, това което създаваме за детския свят. 

 

Ще бъдем винаги онлайн тук, а съвсем скоро и във физическите магазини за обзавеждане и детски стоки. 

 

Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още