• Home »
  • Ваучер за подарък
Ваучер за подарък

1. Общи положения
Тези Общи условия важат за дигитален подаръчен ваучер KAID, закупен от онлайн магазина kaid.bg. При покупката на предлагания подаръчен ваучер, вие приемате настоящите Общи условия („Общи условия“). KAID.bg си запазва правото да тълкува, променя или прекратява Общите условия без предизвестие. Актуализираните Общи условия винаги ще бъдат публикувани на kaid.bg

Подаръчния ваучер на KAID може да се използва при онлайн покупка на kaid.bg. Можете да използвате ваучера, за да платите пълната или частичната стойност на избрания(те) от вас продукт(и). Ако стойността на вашата покупка онлайн не се покрива напълно от описана във ваучера стойност, можете да използвате допълнителен метод на плащане, за да завършите покупката. Винаги можете да проверите стойността на ваучера като се свържете с отдел Обслужване на клиенти KAID.

2. Получаване
След закупуване на ваучер за подарък от KAID ние ще се свържем с вас, за да ви изпратим електронен файл съдържащ необходимата информация. Принтирайте ваучера и го предоставете на ползвателя. 

3. Валидност
Подаръчния ваучер е валиден за срок от 6 (шест) месеца от датата на направената му покупка. При изтичане на срока на валидност, ваучерът не може да се използва за покупка или повторно активиране.

Подаръчния ваучер може да се използва еднократно за покупка в онлайн магазина kaid.bg. Като преди финализиране на поръчката въведете получения уникален код.

4. Връщане на стока
Ако сте платили своята поръчка чрез два различни начина на плащане, първо ще бъде възстановена сумата по втория начин на плащане. Например ако сте платили своята поръчка с подаръчен ваучер и кредитна карта, първо ще възстановим сумата, платена с кредитната карта. Ако стойността на върнатите от Вас артикули надвишава сумата, платена с кредитна карта, остатъкът ще бъде възстановен под формата на уникален промо код. 

Подаръчния ваучер не може да се размени за пари в брой.

5. Ограничена отговорност
Квадрат Дизайн ЕООД не носи отговорност за подаръчните ваучери след тяхното получаване по предоставената електронна поща.

6. Информация за компанията
КВАДРАТ ДИЗАЙН ЕООД
ГРАД ПРОВАДИЯ,
УЛ. ШИПКА 15
BG204036864

 

В случай, че имате нужда от допълнителна информация или съдействие - не се колебайте да се свържете с нас!

За директен контакт: +359 896 656 649