Нашата мисия е да създаваме

Нашата мисия е да създаваме
Нова стъпка напред към устойчивост и иновации от KAID
 
Поглеждайки точно година назад си даваме равносметка с какви планове започнахме 2023.
И това го правим година по-късно с усмивка, защото успяхме. 
Точно преди една година поставихме началото на проекта ни за разработване на дървени фигурки за учене, игри и пътешествия.
Нашата мисия е да създаваме с мисъл за децата и тяхното бъдеще, а тази новост ни даде възможност да се обърнем с внимание и към най-малката част от материала, който използваме в основното производство за детски мебели KAID.
За нас устойчивостта е не само дума, но и ангажимент.
 
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШАТА ПОДКРЕПА
 
Нашата идея за zero waste дървени фигурки бързо се превърна в любима сред клиенти и приятели.
Благодарим за оказаната подкрепа и вяра в нашия път към по-зелено бъдеще!
 
А още по-хубава новина е, че това направи детски мебели KAID по-достъпни, като този висок процент оползотворяване на ресурсите ни даде възможност да намалим цената на крайните ни продукти.
Стремим се към постигането на по-достъпни цени, без да правим компромиси с качеството.
Това се случва благодарение на вас и всички бизнеси, които повярваха в нашата идея и успешно предлагат тази малка частица от нас, в която сме вложили толкова голямо значение, внимание и мисъл.
 
Всеки комплект се състои от различен брой дървени фигурки изработени от брезов шперплат без наличие на формалдехид и вредни химични елементи, опаковани в торбичка за многократна употреба. Материалът е тестван в лаборатория. Мастилата, които използваме притежават сертификат Green Guard Gold, което гарантира тяхното безопасно приложение включително при лечебни и детски заведения, при допир с храни.
 
Благодарим ви, че сте с нас в този невероятен път! 
 
Може да ни подкрепите в тази инициатива като направите вашата поръчка тук в сайта ни или закупите продуктите от нашите партньори:
Ozone.bg
Gusoche.com
Физически обекти град Варна: Treehouse; Wholehearted Café, Магазин за дървени играчки, Книжарница BOOK 1, Книжарници АБВ

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Какво е различното при детските мебели, които произвеждаме и защо избрахме точно шперплата за основен материал.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още