Алтернативният дизайн - KAID

Алтернативният дизайн - KAID

Непреходен дизайн, от който децата имат нужда. Леки и приятни форми, които стимулират въображението и насърчават детското творчество.

 

Създадохме KAID, защото вярваме че в детската стая мебелите трябва да бъдат минималистични и предназначени само за потребностите на децата. Няма нужда от ярки цветове, прекалено детски и преходни мебели. 

 

Отделяме значително време върху проектирането и изпитването на продуктите. Преди да стигнат до вас трябва да бъдем сигурни в тяхната функционалност, безопасност до всеки един малък детайл. Мебелите KAID са това, което сме ние и ги създадохме такива, каквито вярваме, че трябва да бъдат – истински и достатъчни.

 

За това изборът ни към материала е безкомпромисен. Брезовият шперплат е естествен възобновяем материал. Характерен със своята устойчивост, здравина, красива текстура и неутрален цвят. Не трябва да го бъркаме с композитните материали ПДЧ, МДФ и т.н.

 

Шперплатът е по-лек в сравнение с масивната дървесина, което го прави изключително подходящ при производството на детски мебели. 

 

Да се каже, че шперплатът е един от най-екологичните продукти, създадени от човека, може да звучи малко иронично, но със сигурност не би било преувеличено. За направата му се изисква по-малко материален ресурс, отколкото продуктите от масивна дървесина. Причината е по-голямото оползотворяване на суровината при процеса на производство.

 

В модерния начин на живот избираме да бъдем отговорни и да предложим алтернатива на масовите изделия.

 

KAID влиза в домовете за да покаже всъщност от колко малко неща има нужда едно дете за да бъде щастливо ❤ В това вярваме ние и така го създаваме.

Как започнахме да произвеждаме дървени фигурки за богато детско въображение и какво значи да бъдеш устойчив бизнес - разказваме от първо лице.

прочети още

KAID направи успешено представяне на изложението Kind&Jugend 2023, водещо световно търговско изложение за детски и бебешки продукти. Изложението се проведе в Кьолн, Германия, от 7 до 9 септември 2023 г. и привлече над 25 000 посетители от над 100 страни.

прочети още

Споделяме защо комбинацията от маса + стол са истински "must have" за всяка детска стая и защо предимствата са много повече от тези на катерушка и други функционални играчки у дома.

прочети още

Столът BJØRN с място за книжки бе отличен сред многобройните предложения в категорията “Baby & children chair”.

прочети още

Първият рожден ден е изключително важно събитие. "Кой е най-подходящият подарък?" това е един въпрос, който затруднява всеки. За това ние от KAID сме подбрали няколко идеи, които биха Ви били от полза.

прочети още

Обзавеждането на детската стая заема ключова роля в развитие на децата и това до колко зависими ще бъдат от родителите. В следващите редове отговаряме на въпроса "Защо е важно да обзаведем детската стая с правилните мебели?".

прочети още

Погрижихме се да създадем най-добрата серия ниски детски легла за този важен момент: Безопасна височина; Подматрачна рамка, която изолира матрака от студения под; Конструкция, която позволява въздуха под матрака да не се задържа

прочети още

Детски мебели KAID, са официално сертифицирани и преминали серия от изпитвания, така че да гарантираме безопасността на малките откриватели.

прочети още

От 21 до 23 октомври заповядайте на Бебемания 2022 в ИЕЦ, където ще имате възможността да видите и закупите на място мебели KAID.

прочети още

При децата тя формира техните естетически качества, навици и развива уменията им.

прочети още

Първото ни представяне пред малки и големи по време на изложението Бебемания.

прочети още